Tyskland Riviera med Warnemünde, Gotland och Bornholm

I fiskebyn och badorten Warnemünde väntar uteserveringar, restauranger och den längsta sandstranden på den tyska Östersjökusten. Under resan gör vi strandhugg på två riktiga solskensöar, Bornholm och Gotland. 
Vi lägger till 15 minuter från centrum av Warnemünde. Strosa på egen hand, ta en fika eller hyr en av de klassiska strandkorgarna på den 30 km långa sandstranden. Vill du uppleva ännu mer av Tysklands riviera följer du med på någon av våra guidade utflykter, bland annat till de vackra Hansastäderna Rostock och Wismar eller med ånglok till kurorter längs den vackra kusten.
Under kryssningen besöker vi dessutom två riktiga solskensöar, Gotland och Bornholm. 
Vi tröttnar aldrig på Gotland med allt från raukar till Visby som inte bara är ett världsarv utan förmodligen Sveriges krogtätaste stad. Här kan du se Bergmans Fårö eller bara strosa omkring i de mysiga gränderna innanför murarna. 
Bornholm är en liten ö som rymmer massort: dramatiska klippor, kritvita sandstränder, korsvirkeshus, lokalt producerade godsaker och ett skönt lugn. 
Vakna upp på ett nytt resmål varje dag och däremellan är det bara att luta sig tillbaka och njuta av havsutsikt från första parkett, trerättersmiddagar och ljusa sommarkvällar ombord.

Pris från  4 225:-/person inkl. halvpension
4 dygn, avresa 6/7

I priset ingår:
Del i tvåbäddshytt Cabin Ekonomi
Fyra 3-rättersmiddagar exkl dryck
Tre frukostbufféer
En brunch
Underhållning och aktiviteter ombord