Ullared med en övernattning

Följ med oss till Gekås i Ullared och ver med om en shoppingupplevelse utöver det vanliga. 
Fördelat på över 25 000 kvm i butiksyta hittar ni allt till hemmet. Gekås Ullared AB är Skandinaviens största varuhus. Med fyra och en halv miljoner besökare årligen är det också Sveriges största utflyktsmål. Fördelen med att åka en vardag är att köerna är mindre och det finns mer plats i butiken. 

Dag 1
Dalarna- Ullared 58 mil.
Vi åker sent på kvällen / mitt i natten för att hinna med så mycket som möjligt vid vårt slutmål. Vi räknar med att vara framme på morgonen / tidig förmiddag. Vi checkar in på vårt motell och sedan är det bara att shoppa loss till kl. 20:00 då varuhuset stänger för dagen.

Dag 2
Ullared- Dalarna 58 mil.
Varuhuset öppnar kl. 08:00, så vi står väl redo när portarna öppnas? Vi har tid för shopping ända till och med kl. 15:00. Däremot måste man tänka på att rummen ska vara städade och utflyttade kl. 11:00. Vi räknar med att vara i Dalarna runt midnatt. 

Om varuhuset.
År 1963 startade Göran Karlsson firman Gekås Manufaktur. Inledningsvis sålde han städrockar för damer och bilrockar för herrar, till ypperligt bra priser. Den sunda prisfilosofin lever kvar kvar men men sortimentet har breddats dramatiskt. Två år efter öppningen omsatte företaget 80 000kr, vilket är lika mycket slås in in kassorna under 3 minuter idag.

Status:
Fullt